Ta det lugnt, vi ordnar din försäkringsskada!

Vi strävar efter att hjälpa dig så fort som möjligt när din bil fått en skada. Vi vet hur jobbigt det kan bli att vara utan bil när man oftast är så beroende av den. Därför erbjuder vi dig snabb skadebesiktning samt reparation av din bil.

Det här behöver du göra:

Anmäl skadan hos försäkringsbolaget
För att vi ska kunna åtgärda skadan genom din försäkring behöver vi ett godkännande av ditt försäkringsbolag. Du fyller själv i anmälan och skickar in. Du ser länkar till några av de försäkringsbolag vi samarbetar med till höger.

Boka tid för skadebesiktning
För att veta hur vi ska hjälpa dig behöver vi kika på din bil och bedöma skadorna. Använd denna länk, ring oss på 08-86 00 15 eller maila oss på info@prolinebilskador.se för att boka skadebesiktning, så tittar vi på vad som krävs för att åtgärda din bil.

Reparation av din bil
Du får en tid för skadereglering och kör hit bilen. Samt ett preliminärt datum när du kan hämta bilen igen – åtgärdad och körklar.

Skadeanmälan

Innan du kontakta oss och besiktiga skadan på din bil måste du skicka in en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag och få godkänt på denna från försäkringsbolaget.

Efter det är du välkommen att kontakta oss för att boka en skadebesiktning.
För att boka skadebesiktning, använd denna länk eller ring oss på 08-86 00 15

Se länkar nedan:

Om ditt försäkringsbolag inte finns med i listan ovan kan du hämta din skadeanmälan här>>

Hyrbil

Behöver du hyrbil i samband med reparationen av din bil?
Boka en hyrbil och få den levererad till oss på utsatt tid.
Självklart kan vi hjälpa dig med bokning av hyrbil om du önskar det.

Vi samarbetar med: